Spanyol Mozi .... A te mozid spanyolul óra

spanyol-tanar-spanyol-mozi-budapest-Samsung 4K SUHD TV JS9500MOZI+ Tágítsd a spanyoltanulás lehetõségeit Magyarországon. Világos számunkra, hogy a filmek magas pedagógiai értékkel rendelkeznek a nyelvtanulás szempontjából. Szombat délutánonként moziklubot tartunk, ahol tanítási programunk részeként spanyol nyelvû filmeket vetítünk. A filmek kiválasztása nem az aktuális világ-, és nem a spanyolországi filmpiaci trendek alapján történik, sem a spanyol filmpolitika trendjei és érdekei szerint, sem az így létrejött "Spanyol Márka" alapján.

Csak azok a filmtörténeti mestermûvek kerülnek kiválasztásra, melyek magas mûvészeti- és morális értékkel rendelkeznek és kívül esnek a divatos, kereskedelmi mozifilmek világán.   
Filmválogatásunk darabjai spanyolországi spanyol hanggal és angol-, vagy magyar felirattal tekinthetõek meg. A filmek mellé ingyenes jegyzetet kínálunk magyarázatokkal, szószedetekkel, hogy a tanulók elõzetesen, már otthon felkészülhessenek a filmre.

Ahhoz,hogy élvezhessük a filmet, igazi mozi körülményekre van szükség. Hollywood Varázsát egy Samsung 4K SUHD TV JS9500 65" képernyõjén élvezheted.
Szeretnénk, hogy otthon érezd magad, ezért egy ingyenes itallal kínálunk meg, melyet a film alatt fogyaszthatsz.
Töltsd velünk a szombat délutánod exkluzív-, barátságos-, pozitív-, érzékeny- és intellektuális környezetben, új emberek társaságában. Tanulj szórakozva!

 

VÁLASSZ EGY FILMET ÉS FOGLALD LE A HELYED ... A TE MOZID SPANYOLUL ÓRA

Események

Az alábbi eseményekre tudsz regisztrálni. Az eseményekrõl további információt találsz a címekre kattintva.

Ha egy belépõjegyet szeretnél foglalni az eseményre kattints a regisztráció egyedül gombra, ha többet (kettõ, vagy több fõ részére) kattints a csoportos regisztráció gombra.
Ha Klub+ tag vagy (arany, ezüst, vagy bronz) használd a kuponodat a foglaláskor és ingyenes belépõt kapsz.

Kép Esemény Kezdő dátum
Go to top
1000 Mbps! Csák spanyoltanar.com diakok!
OSense O-Sense